Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 18.09.2023 година (понеделник) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Monday, September 18, 2023 - 12:30 to 13:30