Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 26.09.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Tuesday, September 26, 2023 - 12:00 to 13:00