Прес-конференција на министерката за култура Бисера Костадиновска- Стојчевска

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, утре, 3 октомври 2023 година (вторник) во 11:00 часот во Медија-центарот на Владата ќе одржи прес-конференција. 

На прес-конференцијата ќе стане збор за објавувањето на Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес по одделни области и активности од културата за 2024 година.

Видеоматеријалот од преносот во живо со висока ХД-резолуција може да го преземете преку следниве линкови:

Прес- конференција на Министерката за култура Стојчевска, на македонски јазик

Прес- конференција на Министерката за култура Стојчевска, на албански јазик
 

Календар Влада: 
Tuesday, October 3, 2023 - 11:00 to 12:00