Премиерот Ковачевски во посета на ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“ објект „Парк“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска на 03.10.2023 година (вторник) во 10:30 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат по повод „Недела на детето“ во ЈУДГ ОЦ „13 Ноември„ објект „Парк“.

Локација

Календар Влада: 
Tuesday, October 3, 2023 - 10:30 to 11:30