Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 10.10.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.
 

Календар Влада: 
Вторник, Октомври 10, 2023 - 00:00 to 23:45