Премиерот Ковачевски во посета на фабриката „Мис Глобус ДОО“

На ден 19.10.2023 година (четврток) во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши, ќе ја посетат фабриката за производство на сувомеснати производи „Мис Глобус ДОО“, населба Хром.

Календар Влада: 
Thursday, October 19, 2023 - 11:00 to 12:00