Премиерот Ковачевски ќе се обрати на свеченото отворање на „Дајмонд мол“ во Скопје

На 20 октомври 2023 година (петок) во 10:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски, ќе се обрати на свеченото отворање на „Дајмонд мол“ во Скопје.

Локација: Diamond Mall (Главен влез на трговскиот центар на ул. „Св. Кирил и Методиј“)

Согласно организаторите на настанот на свеченото отворање предвидено е присуство и на претставници на дипломатски кор, на Владата на Република Северна Македонија, стопанственици, гости.  

Календар Влада: 
Friday, October 20, 2023 - 10:00 to 11:00