Премиерот Ковачевски ќе присуствува на седницата на Советот за безбедност

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска 1 ноември 2023 година, ќе присуствува на седница на Советот за безбедност која ќе се одржи во 12:00 часот во Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски.

На дневен ред на седницата ќе биде безбедносната состојба во државата и евро-атлантскиот регион.

Календар Влада: 
Wednesday, November 1, 2023 - 12:00 to 13:00