Премиерот Ковачевски со воведно обраќање ќе ја отвори Првата конференција за патна инфраструктура, искуства, предизвици, перспективи во Охрид

На 02.11.2023 година (четврток) со почеток во 13:00 часот премиерот Димитар Ковачевски со воведно обраќање ќе ја отвори Првата конференција за патна инфраструктура, искуства, предизвици, перспективи во Охрид.

Локација: Хотел Инекс Олгица

По завршувањето на официјалните обраќања на конференцијата предвидени се изјави за медиуми.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 2, 2023 - 13:00 to 14:00