Премиерот Ковачевски во посета на компанијата Пивара Скопје

Денес, 07.11.2023 година (вторник) во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе ја посетат компанијата Пивара Скопје.

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 7, 2023 - 10:00 to 11:00