Вицепремиерот Битиќи денеска ќе ја посети компанијата Адријус во Општина Сарај

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи денеска 9.11.2023 година (четврток) ќе ја посети компанијата Адријус, во Општина Сарај во Скопје, поддржана од Владата преку Законот за финансиска поддршка на инвестициите (ЗФПИ).

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот на кој се предвидени и изјави за медиумите со почеток во 12:00 часот.

Линк со адреса на компанијата

Календар Влада: 
Thursday, November 9, 2023 - 12:00 to 13:00