Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за финансии Бесими за Предлог - Буџет 2024

На 14.11.2023 година (вторник) во 13:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски и министерот за финансии Фатмир Бесими, ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

На прес-конференцијата ќе биде презентиран Предлог- Буџетот за 2024 година.

Прес-конференцијата може да се следи во живо на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Tuesday, November 14, 2023 - 13:30 to 14:30