Премиерот Ковачевски ќе присуствува и ќе се обрати на свечена академија по повод Денот на албанската азбука

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски на 22.11.2023 година (среда) во 14:00 часот во Филхармонија на Република Северна Македонија ќе присуствува и ќе се обрати на свечена академија по повод Денот на албанската азбука.

Календар Влада: 
Wednesday, November 22, 2023 - 14:00 to 15:00