Премиерот Ковачевски ќе ја посети компанијата АТС АММО

Денеска, 02.12.2023 година (сабота) во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и министерката за одбрана, Славјанка Петровска ќе ја посетат компанијата АТС АММО.

Локација, компанија АТС АММО

Календар Влада: 
Сабота, Декември 2, 2023 - 11:00 to 12:00