Работна посета на министрите Бочварски, Костадиновска-Стојчевска и Николовски на Општина Штип

Во среда (06.12.2023 година) министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, ќе бидат во работна посета на Штип.

Во продолжение ви ја испраќаме агендата на настани на кои ќе бидат присутни министрите.

11:15 часот – Посета на НУ Библиотека „Гоце Делчев“ (изјава - министерка за култура, Бисера Костадиновска – Стојчевска)
11:45 часот – Увид во изградба на брана на река Отиња (изјава - министер за транспорт и врски, Благој Бочварски)
13:30 часот – Посета на канцеларија Источен плански регион (изјава - министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски)

Календар Влада: 
Wednesday, December 6, 2023 - 11:00 to 14:30