Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 09.02.2024 година (петок), со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Пренос во живо со висока ХД резолуција преку следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Петок, Февруари 9, 2024 - 11:30 to 12:30