Владата ќе одржи седница / Qeveria do të mbajë mbledhje

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 26.03.2024 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.


Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë mbledhje sot,  26.03.2024, (e martë).

Për konkluzionet dhe vendimet e mbledhjes publiku do të njoftohet pas përfundimit.

Календар Влада: 
Tuesday, March 26, 2024 - 00:00 to 23:45