170-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
12.12.2019 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (290.81 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Дополнет Предлог Буџет на Република Северна Македонија за 2020 година
2 Ревидирана Фискална стратегија на Република Северна Македонија 2020-2022 година.
3 Прашања и предлози /170/
4 Информација за Оперативен план за спроведување на акцијата Администрацијата чисти со „Не биди ѓубре“
5 Предлог-закон за меѓународно приватно право