123-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
01.12.2021 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (471.01 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од Осумнаесеттата седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, одржана на 30 ноември 2021 година