111-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
20.12.2022 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (503.86 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за Идејниот концепт за консолидација на инфраструктурата на јавните здравствени капацитети во РСМ