120-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.01.2023 - 16:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (510.77 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Кадровски прашања 
2 Информација за добивање на согласност за ангажирање на вработени, согласно член 20 став 4 од Законот за извршување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2023 година