87-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
06.09.2018 - 14:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (112.36 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
Пред точка Користење и имплементација на фондовите од ЕУ
1

Информација за потребата од донесување на Закон за дополнување на Законот за реализација на инфраструктурни проекти за изградба на патна делница Миладиновци - Штип и патна делница Кичево – Охрид, заради склучување на Анекс бр. 2 кон Договорот за изградба на патна делница Кичево – Охрид по скратена постапка