92-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.10.2018 - 16:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (73.3 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог за пристапување кон измени на Уставот на Република Македонија, со насоки за изменување и дополнување на Уставот на Република Македонија
2 Прашања и предлози /92/