97-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.10.2018 - 11:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (78.25 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-одлука за формирање на Kомисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од Министерството за внатрешни работи - Управа за безбедност и контраразузнавање во Оперативно-техничката агенција
2 Прашања и предлози /97