15-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.02.2022 - 15:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (228.41 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Кадровски прашања
2 Прашања и предлози