30-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
17.03.2022 - 11:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (396.93 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози (30)
2 ПРЕДЛОГ НА ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СОЦИЈАЛНАТА ЗАШТИТА, по скратена постапка