35-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
31.03.2022 - 11:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (402.19 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за исплата на плати во јавниот сектор