41-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.04.2022 - 10:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (482.02 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Настан по повод - 100 дена Влада