53-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.06.2022 - 16:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (257.19 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-одлука за изменување на одлуката за посебни услови за трговија на одделни стоки