7-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.01.2022 - 16:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (448.74 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од Вториот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација на органите на државната управа, на правните лица основани од државата, како и на единиците на локалната самоуправа, во врска со спречување, внесување и ширење на Коронавирус КОВИД-19, одржан на 24 јануари 2022 година и Записник од состанокот на Комисијата за заразни болести, одржан на 21 јануари 2022 година
2 Кадровски прашања
3 Прашања и предлози