8-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
28.01.2022 - 14:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (386.11 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-одлука за изменување на Одлуката за определување највисоки цени на основни прехранбени производи во трговијата на големо и трговијата на мало
2 Информација за Програмата на економски реформи 2022-2024 година
3 Кадровски прашања