16-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.04.2024 - 12:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (395.02 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за статусот на подготовка на Реформската агенда 2024-2027, во рамки на Планот за раст за земјите од Западен Балкан
2 Прашања и предлози 
3 Извештај од спроведена постапка број 09-12895 за избор на универзален снабдувач, со Предлог-одлука за избор на универзален снабдувач