Арбен Фетаи

Функција: 
Заменик претседател на Владата задолжен за добро владеење
Е-пошта: 
arben.fetai@gs.gov.mk
Твитер профил: 
Инстаграм профил: 

#

Фотографија: 
Биографија: 

Страницата е во изработка.