Цветан Трипуновски

Функција: 
Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
Е-пошта: 
#
Фејсбук страница: 

#

Твитер профил: 

#

Инстаграм профил: 

#

Фотографија: 
Биографија: 

Страницата е во изработка.