Љупчо Димовски

Функција: 
Заменик претседател на Владата за политички систем
Е-пошта: 
#
Фејсбук страница: 
Твитер профил: 

#

Инстаграм профил: 
Фотографија: 
Биографија: 

Страницата е во изработка.