Изјава за медиуми на премиерот Зоран Заев, директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски и спортски работници

Денеска во 12.30 часот во медиа центарот на Владата на Република Македонија, изјави за медиуми ќе дадат претседателот на Владата на РМ, Зоран Заев, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски и спортски работници.

Изјавите за медиуми ќе следат по завршувањето на работната средба на премиерот Заев и директорот на АМС, Каевски со спортски работници и претставници на спортски федерации, здруженија и поддржувачи на развојот на спортот.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 7, 2018 - 12:30 to 13:00