Премиерот Зоран Заев на одбележувањето на 16 години од работата на Централниот регистар на Република Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во четврток (25.10.2018) со почеток во 10:30 часот во хотел Холидеј Ин, ќе присуствува и ќе се обрати на настан посветен на 16 години од работата на Централниот регистар на Република Македонија.

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 25, 2018 - 10:30 to 11:30