Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
16.02.2021 45-та седница на Владата Види
09.02.2021 44-та седница на Владата Види
02.02.2021 43-та седница на Владата PDF icon Преземи (914.31 KB) Види
27.01.2021 42-ра седница на Владата PDF icon Преземи (265.02 KB) Види
26.01.2021 41-ва седница на Владата Види
19.01.2021 40-та седница на Владата PDF icon Преземи (754.9 KB) Види
16.01.2021 39-та седница на Владата PDF icon Преземи (551.62 KB) Види
12.01.2021 38-та седница на Владата PDF icon Преземи (511.4 KB) Види
05.01.2021 37-та седница на Владата PDF icon Преземи (642.34 KB) Види
30.12.2020 36-та седница на Владата PDF icon Преземи (361.62 KB) Види
29.12.2020 35-та седница на Владата PDF icon Преземи (710.57 KB) Види
25.12.2020 34-та седница на Владата PDF icon Преземи (232.32 KB) Види
23.12.2020 33-та седница на Владата PDF icon Преземи (355.85 KB) Види
22.12.2020 32-та седница на Владата PDF icon Преземи (648.07 KB) Види
21.12.2020 31-та седница на Владата PDF icon Преземи (338.38 KB) Види
15.12.2020 30-та седница на Владата PDF icon Преземи (741.24 KB) Види
12.12.2020 29-та седница на Владата PDF icon Преземи (367.19 KB) Види
11.12.2020 28-ма седница на Владата PDF icon Преземи (429.46 KB) Види
10.12.2020 27-ма седница на Владата PDF icon Преземи (463.12 KB) Види
07.12.2020 26-та седница на Владата PDF icon Преземи (719.04 KB) Види
01.12.2020 25-та седница на Владата PDF icon Преземи (770.58 KB) Види
24.11.2020 24-та седница на Владата PDF icon Преземи (868.39 KB) Види
20.11.2020 23-та седница на Владата PDF icon Преземи (358.96 KB) Види
19.11.2020 22-ра седница на Владата PDF icon Преземи (333.03 KB) Види
17.11.2020 21-ва седница на Владата PDF icon Преземи (887.94 KB) Види
12.11.2020 20-та седница на Владата PDF icon Преземи (374.69 KB) Види
10.11.2020 19-та седница на Владата PDF icon Преземи (423.24 KB) Види
09.11.2020 18-та седница на Владата PDF icon Преземи (788.11 KB) Види
03.11.2020 17-та седница на Владата PDF icon Преземи (642.84 KB) Види
27.10.2020 16-та седница на Владата PDF icon Преземи (564.02 KB) Види
26.10.2020 15-та седница на Владата PDF icon Преземи (346.74 KB) Види
22.10.2020 14-та седница на Владата PDF icon Преземи (414.38 KB) Види
20.10.2020 13-та седница на Владата PDF icon Преземи (777.08 KB) Види
14.10.2020 12-та седница на Владата PDF icon Преземи (574.75 KB) Види
13.10.2020 11-та седница на Владата PDF icon Преземи (598.13 KB) Види
07.10.2020 10-та седница на Владата PDF icon Преземи (221.5 KB)
06.10.2020 9-та седница на Владата PDF icon Преземи (763.38 KB) Види
04.10.2020 8-ма седница на Владата PDF icon Преземи (681.85 KB) Види
29.09.2020 7-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.05 MB) Види
27.09.2020 6-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.1 MB) Види
22.09.2020 5-та седница на Владата PDF icon Преземи (827.69 KB) Види
14.09.2020 4-та седница на Владата PDF icon Преземи (839.48 KB) Види
09.09.2020 3-та седница на Владата PDF icon Преземи (756.54 KB) Види
03.09.2020 2-ра седница на Владата PDF icon Преземи (441.63 KB) Види
01.09.2020 1-ва седница на Владата PDF icon Преземи (451.14 KB) Види
26.08.2020 82-ра седница на Владата PDF icon Преземи (638.96 KB) Види
18.08.2020 81-ва седница на Владата PDF icon Преземи (661.96 KB) Види
11.08.2020 80-та седница на Владата PDF icon Преземи (422.74 KB) Види
05.08.2020 79-та седница на Владата PDF icon Преземи (498.23 KB) Види
28.07.2020 78-ма седница на Владата PDF icon Преземи (588.14 KB) Види