Учество на премиерот Заев на конференцијата „За општество ослободено од корупција“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на настан - конференција „За општество ослободено од корупција“.

Настанот ќе се одржи на во четврток (6.12.2018) во Хотел Парк Резиденс, од 13:30 часот во организација на ЦИВИЛ - Центар за слобода и Зелена лупа.  

Календар Влада: 
Четврток, Декември 6, 2018 - 13:30 to 14:30