Прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев

Во сабота (12.01.2019) со почеток во 12:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обрати Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Календар Влада: 
Сабота, Јануари 12, 2019 - 12:00 to Недела, Јануари 13, 2019 - 12:45