Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во интервју на емисијата „360 степени“ на Алсат-М телевизија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев вчера учествуваше во интервју на емисијата „360 степени“ која се емитува на Алсат-М телевизија.