Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на која ќе информираат за одлуките донесени на 122-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (20.02.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 12:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 20, 2019 - 12:00 to Четврток, Февруари 21, 2019 - 12:45