Обраќање на министерот Роберт Поповски на конференција на тема „Предизвиците на медиумската саморегулација во регионот на Балканот и Турција"

Министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски ќе има свое обраќање на конференцијата на тема „Предизвиците на медиумската саморегулација во регионот на Балканот и Турција"

Настанот е во организација на Советот за етика во медиумите (СЕММ), а ќе се одржи во хотел Солун, Скопје.

Календар Влада: 
Вторник, Март 26, 2019 - 16:00 to 17:00