Присуство и обраќање на премиерот Заев на отворањето на автопатот Р6 „Арбен Џафери’, во Косово

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на свеченоста по повод отворањето на автопатот Р6 „Арбен Џафери“, во Косово. На настанот ќе биде присутен и министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.
 

Календар Влада: 
Среда, Мај 29, 2019 - 12:00 to 13:00