Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа, на којашто информираше за одлуките од 141-вата владина седница.