Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски ќе учествува на дебатата на тема „Професионална поставеност на новинарската професија - предизвици и компаративни искуства“

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски ќе учествува на дебатата на тема „Професионална поставеност на новинарската професија - предизвици и компаративни искуства“ во организација на Самостоен синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ).
Дебатата ќе се одржи денеска, со почеток во 10:00 часот во хотелот „Арка“.

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 10, 2019 - 10:00 to Петок, Октомври 11, 2019 - 10:45