Присуство на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Спасовски, министерот Димковски и шефот на делеганцијата на ЕУ, Жбогар на почетокот на градежните активности на системот за наводнување Славишко Поле

На 29.05.2020 година со почеток од 12:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и шефот на делегацијата на Европската Унија во нашата земја, Самуел Жбогар ќе присуствуваат на почетокот на градежните активности на системот за наводнување Славишко Поле, Општина Ранковце.

Календар Влада: 
Петок, Мај 29, 2020 - 12:00 to 13:00