Прес-конференција на министерката за култура, Ирена Стефоска за годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата

На 08.10.2020 година (четврток) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за култура, Ирена Стефоска.
 

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 8, 2020 - 13:00 to 14:00