Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 25 ноември 2020 година (среда) во 14:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
Wednesday, November 25, 2020 - 14:00 to Thursday, November 26, 2020 - 14:45