Прес-конференција на вицепремиерот Љупчо Николовски, министерот за правда Бојан Маричиќ и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

Ве известуваме дека денеска, 30.03.2021 година (вторник) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, министерот за правда, Бојан Маричиќ и министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Вторник, Март 30, 2021 - 11:00 to Среда, Март 31, 2021 - 11:45